Ce este asigurarea de accidente?

Tratamentul și recuperarea după un accident nu sunt doar bani. De obicei, nu permit unei persoane să se întoarcă la muncă, ceea ce înseamnă o scădere a veniturilor. Pentru a putea conta pe injecțiile de numerar în caz de probleme de sănătate care au apărut, de exemplu, după căderea scărilor, un accident sau poticnire pe stradă, merită să luați în considerare achiziționarea unei polițe de asigurare pentru accidente.
Aceasta este asigurarea de accidente personale. Aproape toate companiile de asigurări oferă această politică. Acesta garantează plata unei anumite sume atât în caz de deces al persoanei asigurate, cât și în caz de vătămare și deteriorare semnificativă a sănătății.
Cât va plăti asiguratul părții vătămate depinde de condițiile generale ale contractului și de valoarea asigurării specificate în acestea. Valoarea compensației depinde de tipul de vătămare, în caz de deces al persoanei asigurate, beneficiarii poliței vor primi despăgubiri în valoare de 100% din suma asigurată.

Asigurarea de accidente – ce acoperă?
Versiunea de bază a poliței de asigurare împotriva accidentelor garantează despăgubiri în caz de vătămare permanentă sau deces al asiguratului. Dar companiile de asigurări, într-un efort de a satisface așteptările clienților lor, fac posibilă extinderea acestei asigurări.

O acoperire mai mare este asociată cu un preț mai mare al politicii. Dar contribuția anuală sau lunară este probabil să fie mult mai mică decât compensația plătită de compania de asigurări. Din acest motiv, merită să alegeți asigurarea de accidente, care include:
* acoperirea costurilor asociate cu tratamentul în sine și reabilitarea ulterioară;
* plata compensației pentru spitalizare;
* rambursarea cheltuielilor pentru achiziționarea de materiale medicale( de exemplu, pansamente), precum și medicamente;
* compensații pentru invaliditate permanentă.

Asigurarea de accidente personale este o linie de salvare neprețuită-oferă plăți care pot ajuta o persoană să se recupereze. În plus, puteți utiliza compensații pentru cheltuielile de zi cu zi pentru a nu pierde lichiditatea financiară atunci când nu există posibilitatea de a lucra și de a câștiga.

Tipuri de accidente și politici
În funcție de alegerea tipului de politică, vă puteți oferi compensații în caz de rănire atunci când înșurubați un bec, conduceți o mașină, faceți jogging în parc sau jucați fotbal. Puteți alege o asigurare specială pentru șoferi, accident personal și student.

Asigurare auto
O astfel de politică poate fi emisă de proprietarul mașinii. Se aplică nu numai șoferului însuși, ci și pasagerilor care călătoresc cu el. Prin urmare, în caz de accident, toți pasagerii răniți care se aflau în mașină în acel moment pot primi despăgubiri.

Polița de asigurare pentru accidente și vătămări se plătește separat de polițele de asigurare de răspundere civilă și de asigurare auto. Împreună, aceste trei tipuri de asigurări oferă o pernă de siguranță financiară fiabilă pentru șofer. Dacă apare un accident, indiferent dacă este vinovatul sau partea vătămată, el va primi despăgubiri pentru deteriorarea mașinii și vătămarea sănătății.

Ce este asigurarea de accidente personale?
Această asigurare individuală poate avea o gamă largă de acoperire. Politica garantează despăgubiri dacă o persoană este rănită în timpul reparațiilor la domiciliu, ca urmare a căderii pe scări, a împiedicării în timp ce merge în parc sau în magazin. Ceea ce va acoperi polița depinde de persoană și de oferta actuală a companiei de asigurări.

Asigurarea de accidente pentru studenți și copii
Această politică se aplică incidentelor care au avut loc la școală, acasă sau în timpul unei călătorii școlare. Copiii mici pot fi asigurați împotriva unei mușcături de câine, a unui braț rupt, a unei mușcături de căpușe sau a unei contuzii. Există, de asemenea, posibilitatea de a obține sprijin financiar dacă un copil are nevoie de îndrumare – din cauza absenței prelungite din clase din cauza unui accident și a unui tratament.

Asigurare de accidente personale pentru sportivi
Acest tip de politică este destinat persoanelor care joacă sport profesional sau ca amatori. Membrii cluburilor sportive, asociațiilor și fundațiilor, precum și antrenorii pot solicita, de asemenea, o politică.

Nu există nici o îndoială că asigurarea personală împotriva rănilor ireversibile este o soluție bună. O poliță de asigurare de accident poate fi ieftină. În ciuda acestui fapt, compensația poate fi un sprijin imens atunci când apare un accident care a provocat daune grave sănătății.